Hier het nieuws van onze Cattery!

16-05-2016 Vandaag nog eens aan de website gewerkt want wij hebben toch wel goed nieuws te vermelden naar heel wat tegenslagen. Onze Belle is in verwachting en misschien nog een paar van onze poezen. Wij moeten nog even afwachten of het effectief ook zo is. Dus duimen maar :)

29-10-2015 Dit is nu een jaar dat ik heel snel wil vergeten....op 22-10 hebben wij onze Valentina ook verloren aan Kanker, heel onverwacht en heel plots. Zij was net zoals Funny een heel speciaal poesje, wij waren zo fier op haar en hadden nog heel wat plannen. Het had niet mogen zijn :( De vreugde op onze 3 nieuwkomers is op deze manier heel erg klein geworden. Ferrero Kiss is ondertussen hier al een tijdje bij ons en zij fleurt het huis al wat op. Zij is een heel levendige en nieuwsgierige jonge dame met pit. Wij zijn heel blij met haar hier bij ons. En zondag is het dan zover en gaan wij Clyde halen in Duitsland en de week erop komt Topanga. Dus het beloofd voor de komende tijd hier :)

20-9-2015 Er zullen hier wat veranderingen plaats vinden, maar wel heel plezante. Als eerste mogen wij zaterdag ons nieuwe aanwinst gaan halen, haar naam is Young Diamond's Ferrero Kiss, kortweg Kissy!
Wij zijn heel dankbaar dat Claudia ons dit mooie meisje aanvertrouwd en hopen dat wij een paar prachtige blauwe kittens van haar mogen krijgen.
Er zullen nog 2 kittens bij komen, maar hierover vertel ik nog niet al te veel....eerst ons Kissy laten wennen hier.

13-6-2015 Hier is heel wat gebeurd de laatste tijd, eerst ons Valentina die 9 dagen tevroeg van de helft van haar nestje bevaalt. 3 prachtige kittens maar spijtig genoeg niet bekwaam om te overleven. Wij hebben alles gedaan wat wij konden maar het is ons niet gelukt. Dan op 17-5 is zij bevallen van nog 3 kittens die het super doen ondertussen. 2 poezen een 1 kater. Valentina is een goede mama en zorgt heel goed voor haar kleintjes.
Van dit alles nog niet goed bekomen zien wij dat onze Funny niet in haar normaal doen is en ook niet zo goed in haar vacht steekt. Dus mee naar de dierenarts om toch eens alles na gekijken. Dierenarts voelde iets in haar buik zodat zij even daar moest blijven tot ze op haar bakje is geweest, alles normaal. Bloedonderzoek wees uit dat ze een ontsteking had, dus pillen geven. Na een week begon zij ook nog korts te maken. Terug naar Dierenarts en weer voelde zij iets in de buik...terug echo en ja daar zat iets. Dus wij moesten haar laten opereren! Wij kregen al op voorhand een waarschuwing mee dat het maar 2 dingen konden zijn, of wel een vreemd voorwerp (wat dus verwijderd kon worden) of wel kanker en dat ze dan niet meer terug wakker zou worden gemaakt. Tot onze grote spijt was het kanker. Wij missen haar heel erg, zij was een hele bezondere kat met een super maar dan ook een super lief karakter. Zij was gewoon TE goed om waar te zijn :(

21-04-2015 Het is al even stil geweest hier dus tijd voor wat nieuws. Wij hebben ons nieuw ventje mogen begroeten, Linus zal de plaats van zijn papa Darko innemen en wij hopen met hem net zo lieve kittens te krijgen dan wij met papa Darko hebben gehad. Darko krijgt eindelijk wat hij verdient....een plaats bij mensen waar hij alleen is en alle aandacht voor zich heeft.
Maar wij hebben ook nog anders goed nieuws. Rond 19-5-2015 zal onze Valentina haar eerste kittens krijgen van Darko, wij zijn heel erg benieuwd naar haar babies en hopen dat alles voorspoedig zal verlopen.

22-11-2014 Vandaag vliegen al de eerst kittens uit....Alfi en Ottis, het ga jullie goed en wij hopen nog vaak van jullie iets te horen.

17-11-2014 Belle is vandaag terug naar Ingrid Putcuyps geweest voor een hertesting....was een teleurstellend resultaat, onze Tinkerbell test equivocal :( Zij was net op de grens, nu even een jaartje wachten
en dan laten wij haar opnieuw testen.

20-9-14 Eindelijk de tijd gevonden om onze kittens op de site te zetten en nieuwe foto's van Darco en Funny op hun pagina te plaatsen.

9-8-2014 Vandaag onze toekomstige meid op de site gezet. Funny heeft al haar eigen pagina ook al komt zij pas eind van de maand naar ons. Thank you Jessy for my dream in Blue :-)
Dan mogen wij ook nog aankondigen dat Domino rond 14/8 haar eerste nestje verwacht van Darco, wij zijn hier heel benieuwd naar.

14-6-2014 Vandaag zijn Lana en Chayenna vertrokken naar hun nieuwe thuis. Met pijn in mijn hart heb ik hun laten vertrekken. Het ga jullie goed!
Verder is de website wat aangepast en onze Valentina is erop gekomen, zij gaat haar mama Lana vervangen hier in onze Cattery.

25-5-2014 Het begint hier stilletjes te worden, op Valentina na is ons Valentijnsnestje uitgevlogen. En binnen 14 dagen vertrekken onze kleine mannen naar hun nieuw personeel. Ik hoop dat ze het allemaal goed doen en de nieuwe blikopeners heel veel plezier aan hun zullen beleven. Ga jullie missen!!

26-4-2014 Amai, onze kittens worden groot. Vandaag nog eens nieuwe foto's op de site gezet en ook de status van elk kitten. Een paar hebben al een gouden mandje gevonden :-)

23-3-2014 Vandaag nog eens de site geupdate, kittens van Chayenna staan er bij en onze plannen voor dit jaar.

20-2-2014 Op Valentijn heeft onze Lana ons verrast met haar nestje, ze was 2 dagen te vroeg maar alles is vlot verlopen en mama en kids stellen het goed. Het zijn 4 prachtige katerkes geworden. Wij
zijn dan ook heel erg fier op Lana want zij doet het opper best!

2-2-2014 Wij hebben nog goed nieuws voor onze cattery....14 dagen geleden is hier een nieuwe maar super lieve kater komen wonen, Darko zal het overnemen van ons Lonetje die nu op verdiend
pensioen mag gaan. Ook Indyra is gesteriliseerd en zal hopelijk een warm mandje vinden om haar "oude" dag vertroetelt door te brengen.

12/1/2014 Met heel veel trots mogen wij aankondigen dat onze Lana haar eerste nestje verwacht. Dus laat ons hopen dat alles goed verloopt zowel met mama als de toekomstige kids!

15/12/2013 De plannin is natuurlijk anders verlopen dan wij gedacht hebben, maar wij hopen dat alles naar wens verloopt. Want onze Pebbles heeft eindelijk gedaan wat van hem verwacht werd en heeft onze
Lana gedekt. Nu dus afwachten en zien of wij van hun kindjes mogen verwachten.

6/10/2013 De nieuwe planning staat op de site....nu afwachten en hopen dat dit allemaal lukt!

20/9/2013 vandaag eens een mapje aangemaakt voor onze andere dieren die hier bij ons leven, het word tijd dat onze hondjes ook een plek krijgen.

13/9/2013 Eindelijk nog eens aan onze website gewerkt....alles staat bijna up-to-date en een paar nieuwe foto's zijn er ook gekomen. Het werd tijd om onze jongsten er ook eens op te zetten.

23/4/2013 Vandaag is het eindelijk defenitief beslist...Arany Coons Domino komt het team versterken. Heel erg bedankt Nancy! En een foto mag natuurlijk ook niet ontbreken, hier is onze mooie dame dan:

13/4/2013 Indy heeft bezoek gehad van Merlin. Het is een schat van een kater en wij zijn heel blij dat Gwen ons uit de nood heeft geholpen. Nu is het even afwachten of er kittens van komen :-)

6/3/2013 Vanaf morgen zal het hier weer rustig zijn, alle kittens zijn uitgevlogen behalve onze Lana. Zij gaat mama Terra opvolgen die samen met haar dochter Zora een warm nestje heeft gevonden.

12/01/1213 Aller eerst wensen wij iedereen een gelukkig en gezond 2013! Vandaag eindelijk werk gemaakt van nieuw fotos te nemen van zowel onze kittens als ook van Chayenna, Lone en Pebbles

16/12/2012 Onze Chayenna is netjes op tijd bevallen van 4 gezonde kittens. Fotokes volgen nog. Ondertussen is een van onze kittens spijtig genoeg overleden. Het blijven nog 3 schatjes over.

28/11/2012 lang geleden dat ik nog aan onze site heb gewerkt. Maar nu heb ik alle reden, Terra is bevallen van 7 kittens en Chayenna zal rond 10/12/2012 bevallen.

21/04/2012 eindelijk....Nieuwe foto van ons klein ventje Colors of the Cross aka Pebbels.

11/02/2012 met heel veel plezier willen wij jullie al een beetje nieuwsgierig!! Op 27/2 komt onze nieuwe kater, een Black Tabby Classic. hier al een paar fotokes van hem.