Wie zijn wij

Kittery’s Paw & Talai Mahal zijn een kleine cattery in Zoersel (bij Antwerpen). Deze site is bedoeld om jullie kennis te laten maken met onze katten en kittens.

Ons doel is om gezonde, lieve karakters te fokken om een bijdrage te leveren ter verbetering van het prachtige (natuur) ras Maine Coon.

Al onze fokdieren worden getest voor ze worden gebruikt om te fokken. De testresultaten staan bij ieder kat.
Onze testen bestaan uit:
•Feline Leukemie Virus (FeLV) en Aids bij Dr. Niki Vandermeulen
•Patella luxatie (PL) bij Dr. Niki Vandermeulen
•Heup Dysplasie (HD) bij Dr. Niki Vandermeulen
•Hypertrophic CardioMyopathy (HCM) bij Dr Valérie Bavegems
•Polycistic Kidney Disease (PKD) bij Dr.Valérie Bavegems

Meer info over HCM en PKD kan je vinden op Pawpeds

Verder staan onze katten onder kontrolle bij Dr. Niki Vandermeulen. Onze katten krijgen gezond en evenwichtig eten zoals Royal Canin als droogvoer en verschillende sorten aan gezond navoer..

Onze kittens worden geboren bij ons op de slaapkamer. Zo hebben moeder en kittens eerst eens de rust om te bekomen. Als zij een 6 tal weken oud zijn verhuizen ze naar de woonkamer waar ze aan alle dagelijkse geluiden gewoon raken. Eens ze goed kunnen lopen staat hun heel het huis ter beschikking. Op de leeftijd van + - 13 weken mogen zij naar hun nieuwe baasjes vertrekken. Natuurlijk gaan ze niet met lege handen, ze zijn dan volledig ingeënt en ontwormd. Ook zijn ze gechipt en hebben een stamboom en garantiebewijs bij. Kittens voor de fok worden alleen aan herkende fokker verkocht!

Zo, ik hoop dat u veel plezier zal beleven bij onze poezen. Als u nog vragen zou hebben mag dit altijd via mail of even bellen op (0032) (0)477 30 41 14.

Groetjes en bedankt voor het bezoekje

wij